Pult Fundus kamere

Pult Fundus kamere
Klepetaj zdaj
Podrobnosti izdelka

Ali boš debelo medicinske, kirurške oči pult fundus kamere na Kitajskem, eden od vodilnih namizja fundus kamere za Oftalmologija proizvajalci in dobavitelji? Dobrodošli preverjanje cene z nami.

TNF-505-mydriatic digitalni fundus kamere integrira funkcijo mydriatic in mydriatic fundus fotografijo. Na ta način lahko enostavno zahtevam za vsakodnevno ambulantnih storitev za Oftalmologija, in bo tudi močno orodje za fundus pregled z učinkovito in kakovostno fundus sliko rešitev. Zagotavlja celovito fundus slike z visoko stroškovne učinkovitosti. Vrh pik, SLR slikanje sistem, in odličen optični sistem, so večje prednosti TNF505 fundus kamere kot druge blagovne znamke.


Zunanji SLR slikanje sistem, priskrbeti se uporabnik s neprisiljen postranski od visoke ločljivosti fotografije.

Zunanje SLR slikanje sistem, ne samo ponuja živahne barve in bogate podrobnosti, ampak tudi omogoča tako enostavno za nadgradnjo.Vrh pik ponuja fantastično izkušnje s podrobnostmi.

Ponuja 18-milijona slikovnih pik slike in odlično optiko opazovalni sistem. Na ta način, je fotografija še vedno na koncu jasno po delni povečavo, ki je potrebno za diagnosticiranje minimalne poškodbe.Vključevanje mydriatic in mydriatic fundus fotografijo


Vključevanje mydriatic in mydriatic fundus fotografijo, v celoti izpolnjuje potrebe strokovno fundus pregled in presejalni fundus.


Preprost vmesnik in enostavno upravljanje

Preprost videz, bogato slikanje pomoč sistema in osredotočiti, pozicioniranje sistem z dve pomožni pike, da delovanje dostopni za celo zeleno roke, ki nikoli ne uporabljajo fundus kamere.Nizka svetilka načina fotografiranja

Ko izberete način snemanja za nizko svetilko, svetlo in jasno fundus fotografijo lahko še vedno pridobijo. Ob istem času, bolnikamogoče zagotoviti s udobje v super way.


Povpraševanje