2016 AAO srečanje, ChicagoStojnica št: 250-251


WelcometovisitShanghaiNewEyesintheupcoming2016AAOMeeting! Ourlatestophthalmicportableequipment:portabledigitalslitlamp, portablefunduscameraandotherproducts, willbeondisplayforyourexperienceandguidance!

American Academy of Ophthalmology (AAO) je bila ustanovljena leta 1980, ima zdaj več kot 7000 članov. Kot worldand #39; s največja in najbolj obsežna znanstvena konferenca na Oftalmologija, AAO zajema vsa vprašanja oftalmologije in strokovnjaki. To je najboljše mesto za informacije o izobraževanju na samem od vrstnikov po vsem svetu. AAO razstava je tudi v worldand #39; s najboljša platforma za prikaz mednarodnih Oftalmologija-medicinske izdelke in opremo, da najdejo kupce, za razvoj novih trgov in za spodbujanje mednarodne javnosti.

Glavne teme konference: katarakta, roženice in zunanje bolezni, glavkoma, očesni vnetje, uveitis, Oftalmologija, Oftalmologija, Oftalmologija, Oftalmologija, Oftalmologija, škiljenje kirurgija, bolezni mrežnice, steklast bolezni, vizualni rehabilitacijo in tako naprej.


Na zaslonu
Oprijemala Fundus kamere


HD slikanje in stabilno delovanje

Nonmydriatic in širok pogled

Enostavna uporaba in prenosni opravljati

Veliko podatkov in različnih načinu za branje

Strel in zaščititi, realnem času prenosa fotografij fundus preko WIFI
Prenosni digitalni špranjsko svetilko

Visoko opredelitev andStable sliko

Povečavo 10-krat in v realnem času zaslon visoke ločljivosti slikanja, za bolj natančne podrobne presoje


Čisto nov optični Systemand veliko vidno polje

Strokovno optična zasnova za sprednjo fotografijo vam ponuja jasne in svetle pogled.


Enostavna uporaba in odlična prenosljivost

Eleganten videz z ergonomijo in sočutja zahtevek, ponuja bolj praktičen in zmogljiv izdelka. En gumb, HD podoba sprednjega ujeli.


Neodvisne raziskave in razvoj kartica serije z novimi očmi