Povečala za 400-fold v 10 letih, kakšne možnosti novih oči ujeti?Leta 2015, prihodke od 164 milijonov juanov, neto dobiček v višini več kot 40 milijonov juanov, kot nov OTC trg podjetje, nove oči poslovno uspešnost ni slabše za nekatere A delež družbe. In deset let nazaj, ko je bilo podjetje ustanovljeno leta Tongji University National University Science Park, svojih letnih prihodkov je bilo le 37 milijonov.

Začel iz digitalnih rešitev oftalmološki opreme, vrsto opreme oči so v sobi kažejo nove oči. Ustanovitelj in predsednik g. Tang Delin povedal raziskovalne skupine, je začel podjetje z digitalno fundus kamere.

Več kot pred desetimi leti, ko je digitalni fotoaparati so bili vplivajo na tradicionalni film, trženje, je postalo težko za oči bolnišnic, da zagotovijo filmov za bolnike. Priča to, kot equipmentmaintenanceworker v oči bolnišnico, misel prišel gospod Tang: ustvarjanje digitalnih rešitev za tradicionalni film fundus kamere. Uspešno preoblikovanje fundus kamere iz nedigitalnih signala digitalnega signala, ne samo iz drage opreme, nadaljujejo z delom, ampak tudi prinaša dohodek 20000 RMB Mr.Tang. Vpogled v poslovno priložnost, Mr.Tang odstopil in začel svojo lastno podjetje.Gospod Tang: "te opreme so bili o tem, da izločijo iz bolnišnice, ki bi preživel 500 tisoč na tiskalni stroji. Vendar moramo ony 80 tisoč, da bi stroji, digitalni. Na ta način prihranjenih veliko stroškov in smo lahko vodijo delujejo teze stroji. In to bo tudi prihranite veliko časa za zdravnike, ker ni več film mora biti natisnjen."Pred 2015, vse fundus kamere v bolnišnicah so vrsta folije, 1200 enot na Kitajskem in 10000 enot po vsem svetu. Za zdaj, trg digitalne fundus kamere je bil razvit povsem.

Trenutno novi oči sooča nov problem: kaj storiti? Gospod Tang cilj drugo očesno stroj — — špranjsko svetilko. Špranjsko svetilko je potrebno opremo za oftalmološki pregled. Preden naredimo digitalni, obstaja 12000 enote na Kitajskem in 50000 enot po vsem svetu. Če digitalne pretvorbe so stroški 30 tisoč yuan za vsako enoto, velikosti trga je 1,5 milijarde juanov.


Kaj se zgodi, ko vsi stari stroji oči so bile spremenjene? Video snemanje sistem za kirurško mikroskopom, zapiše celotno delovanje, ki zagotavlja odlična rešitev za medicinske konfliktov. Sodelovanje z Zeiss, ko Zeiss prodaja kirurški mikroskopom, televizija registrski sistem nove oči bodo kupili skupaj. Video snemanje sistem ni le mogoče uporabiti v oftalmologiji, ampak tudi v ortopedija, Nevrokirurgija in drugih služb. To je velik trg, in veliko bolj konkurenčno ceno kot sistemi tujini.