Mikroskopom vzdrževanje

Mikroskopom žarnice, zaradi različnih različnih delovni in naloži. Takšnega žarnice nadomesti, se prepričajte, da nič, sistem, in se izognili nepotrebnim stroj škodo. Vsakič, ko preklopite stikala sistem razsvetljave je treba zapreti ali svetlost na minimum za preprečitev škode nenadno visoko vpliva vir svetlobe.

Za izpolnitev kirurških posegov pri izbiri kirurške mesta, ogled velikosti, opredelitev zahtev, zdravniki lahko pomika skozi stopala nadzor boardmediation kot zaslonke, goriščna razdalja, visoko in nizko. Prilagoditev ko se premikate, počasi, in ko doseže omejitev položaj, da se ustavi takoj, Chrono prenos zaradi poškodbe Motoričnega nadzora neuspeha.

Uporabe mikroskopa po določenem času, skupni zaklepanje bo zdi mrtev ali ohlapno pojav, le skupni zaklepanje v razmerah vrniti v normalne obratovalne razmere. Vsakič pred uporabo mikroskopa ne svoboden sklepov je treba redno pregledati, da ne bi povzročil nepotrebne težave v operacijo.

Po vsaki uporabi, bombaž, čiščenje obrišite umazanijo na mikroskopom ali predolgo je čiščenje. Mikroskopom pokrov dobro, bi bilo v dobro prezračevanem, suha, brez prahu, nerjavne plina okolje.

Vzdrževanje sistema, uravnava strokovnjaki za maintenancechecks na redno, potrebnih mehanskih sistemov, sistemov za opazovanje, sistemov razsvetljave, prikaz sistemi, popravila in vzdrževanje vezja. Skratka, bodite previdni, ko uporabljate mikroskop, ne grobo ravnanje. Za podaljšanje obratovanja mikroskopom, morali opirati na resne delovni odnos osebja in pozornost in nega mikroskopa, tako da je v dobrem stanju, da deluje bolje.