TRISONIC Phacoemulsification System

TRISONIC Phacoemulsification System
Klepetaj zdaj
Podrobnosti izdelka

Model: TRISONIC

US FDA odobrena

Izdelano v ZDA, z MTP Inc


Označite:

• Poceni
• Dodatna oprema za večkratno uporabo
• Narejeno v ZDA
• Napredna ultrazvočna tehnologija visoke moči
• Nizka pulzacijska peristaltična črpalka
• Vgrajena Vitrectomy in Cautery
• 12,1 "Velik zložljiv barvni LCD zaslon na dotik

• Uporabniku prijazne kontrole

Specifikacija:

Izvor Narejeno v ZDA
Utež Prenosna, lahka teža
Zaslon 12,1 '' Zaslon na dotik
Glas: Ja
Pomnilnik: 24 uporabniških programov 24 uporabniških programov
Način delovanja ZDA, IA, Vitrectomy, Diathermy
Pogostost 40kHz
Gradnja Titan
Način Ameriški kontinualni način, ameriški impulzni način, US Burst Mode, ameriški mikro način
Vrsta aspiracije Peristaltični, peristaltični
Najvišji vakuum 500 mmHg
Največja hitrost pretoka 50cc / Min
Tubing Hitra kaseta za enostavno nalaganje
Prednja vitrectomija Single Cut, 60-700 kosi / Min
Tip kompresorja Notranji
Več funkcij Ja
Programljiva noga Ja
Motoriziran IV Pole NeobveznoPaket vključuje:

Skupni M3000 konzolni paket, ameriški ročnik, ročnik IA, asp tip .3mm, asp tip .3mm 45 deg, vitrektor, ameriški paket, klešče, kord (kaviter), zbiralne vreče, pokrov vinila, po izbiri za avtomatsko polno košarico


Značilnosti in prednosti:

Funkcionalna, enostavna za uporabo konzola: Ergonomsko zasnovana za enostavno uporabo, z velikimi, enostavno čitljivimi zasloni. Konzola je zelo enostavna za delovanje. Brez programiranja, brez kompleksnih prikazov, brez čakanja, brez zmede.


Stalno avtomatsko emulgiranje:
Najnaprednejši visokonapetostni ultrazvok, ki je na voljo, lahko emulgira vsa jedra iz najtežjih do zelo trdih gostot. Stalno avtotuning vezje daje kirurga katarakte boljši nadzor na vseh moči in gostote jeder. U / S Pulse in U / S Cold načini ponujajo dodatno prilagodljivost.


All-Titanium Phaco ročko:
Konstruiran v celoti iz kirurške kovine, ta faco ročnik ne bo povzročil korozije. Daleč bolje kot nerjavno jeklo, titan popolnoma konča možnost korozije. Lahka in praktično neuničljiva, ta udobje in občutek te phahohandpiece je nepremagljiv s katerim koli drugim.

Hi-Performance Footpedal:
Večfunkcijska stopala z oprijemljivimi povratnimi informacijami zagotavlja natančen proporcionalni nadzor. Aluminijasta konstrukcija in oklepni kabel iz poliuretana omogočata, da je ta noga izjemno vzdržljiva, a majhna in lahek.


Napredno namakanje in aspiracija:
Nizko pulsacija, šest valjasti peristaltični črpalki daje kirurga katarakte popolno vakuumsko in aspiracijsko krmiljenje pretoka, pa tudi oslabelost prednje komore. Več zvočnih tonov stalno prenaša stanje sistema. Vakuum je popolnoma nastavljiv, zagotavlja varen in primeren vakuum za najnovejše tehnike fako.


Vgrajena Vitrectomy in Cautery:
Notranji zračni kompresor odpravlja povezavo z zunanjim virom zraka za vitrectomijo. Hitrost rezanja je nastavljiva v širokem razponu, vključno z enojnim nastavkom za opcijske pnevmatske škarje. Bipolarna diatermija zagotavlja predvidljivo tkivo.

Superiorne komponente zagotavljajo zanesljivost:
Nenadna kvaliteta komponent, od natančne peristaltične črpalke do čvrstega vakuumskega pretvornika iz nerjavečega jekla, je ta phaco zgrajen, da traja. Vse pločevine in zapirala so iz nerjavečega jekla za odlično odpornost proti koroziji.


Najbolj ekonomična izbira:

Faktorji MTP so znatno nižji od cen, ki so na voljo pri drugih proizvajalcih. Poleg tega je vsa dodatna oprema ponovno uporabna, kar zagotavlja najnižjo ceno na ekstrakcijo katarakte.

Ali greš na veleprodajni medicinski, kirurški oftalmični trinični fakoemulzifikacijski sistem, ki ga na Kitajskem izdelamo iz enega od vodilnih trisonskih fakoemulzifikacijskih sistemov za proizvajalce in dobavitelje oftalmologije? Dobrodošli, da preverite ceno z nami.
Povpraševanje